Ja, det är nästan blasfemiskt att kalla denna måltid för en produkt av rester - men, det är ju faktiskt precis det det var fråga om. Vi fick över av kalventrecoterna, delvis på grund av att våra två äldsta är utackorderade till sina morföräldrar i Göteborg. Av dessa överblivna köttbitar, dagsgammalt stek surdegsbröd, bladpersilje- och vitlökssmör samt dijonsenap och en sallad med hemodlad sallat blev det en måltid helt i min smak. I vår smak, ska tilläggas.
I glaset ser ni den fantastiskt goda ölen

Kött.
Om man nu går igång på det, vill säga.
Mums, ibland är verkligen mat lagad på goda rester den absolut bästa!
SvaraRaderaTycker fröekn Dill
Vem går inte igång på kött ;) ! Mackan skulle platsa på vilken NY-deli som helst - ser kanon ut som vanligt!
SvaraRaderaJag går verkligen igång på mat och matbilder, det är ju därför jag hänger här inne så ofta! :) Är jätteglad över att du fortsätter att uppdatera trots semestertider, tack! Ha en toppensommar!
SvaraRaderaVem skulle inte bli överlycklig att få sådana goda mackor?! Det vattnas i munnen bara av att läsa och titta på bilderna :-)
SvaraRaderaVilka härliga recept!!
SvaraRaderaJag såg att du har en glassmaskin (Philips?) och undrar om du är nöjd med den. Är det en sådan där hela skålen måste in i frysen innan eller är det något "aggreggat" eller vad det heter? Har inte så stor frys nämligen, *hihi*
Ha en fortsatt fin dag!
Åh, jag är så dålig på att svara på kommentarer just nu att jag riktigt skäms. Skyller på det mobila internet-dilemmat...
SvaraRaderaFröken Dill: rester kan vara det godaste som finns!
Silver: Tack för den fina komplimangen!
Kiwielin: Tack! Kul att du uppskattar att jag försöker hålla ångan uppe, trots semester och mobilt internet...
Veronica: Ja, det vattnas i min mun när jag minns mackorna.
Emelie: Jo, min glassmaskin är en Philips, som jag slitit på nu i drygt fyra år. Den fungerar bra. Det är dessutom bara själva "klampen" som behöver frysas, som är cirka 20 cm i diameter och 7 cm hög.