fredag 5 juni 2009

Rosépicnic på Matlabbet

Jag kom uthungrad, och medförde en flaska
Mulderbosch Rosé (nr 6077) samt två påsar tapenadegifflar, vilka visade sig oväntat populära.

Det urusla vädret medgav inte någon regelrätt picnic, men det var det nog ingen som sörjde, när vi tack vare Lisa kunde hålla till på Matlabbet. Husmoderns initiativ (se här för bildbevis) resulterade i en mycket trevlig träff där vi bland annan smorde kråset med Patriks rilette och Annas rökta lammhjärtan. (Tilläggas skall att dessa lammhjärtan var helt fantastiskt goda! Jag har bara smakat rökt renhjärta tidigare, för många år sedan - det var torrt, och föga imponerande.)
Både Patrik och K medförde, om jag förstod saken rätt, var för sig flaskor av detta vin. (Vi har, tack vare mig mans försorg, en sådan flaska stående hemma - så snart vi korkat upp den återkommer jag med en recension.)

Jag kom skamligt nog burklös; skyller på att jag var hungrig och stressad. Fröken Dills burk med hemlagade, inlagda citroner gled ur min hand, så även en burk av Patriks rilette (jag var mycket bedrövad), som slutligen hamnade, mycket välförtjänt, hos Lisa (eller om det var Johan?). J
ag kom inte hem tomhänt för det. Jag fick inlagda sesamblad.
Återkommer till dessa när jag har bildbevis.
Tack alla, för en trevlig bloggträff!

3 kommentarer:

 1. Jättetråkigt att inte ha kunnat vara där! Pratades något om en ny träff...?

  SvaraRadera
 2. Du är grym på glarre! Du kanske skall kommersialisera ditt glasskunnande - liten exklusiv glassfabrik?

  SvaraRadera
 3. Pytte: Lite löst bara, inget bestämt. Jag hoppas et blir av, och inte med alltför kort varsel. Jag drar till landet den 23 juni och häckar sedan där hela sommaren, men åker till stan lite då och då.

  Silver: Tackar! Jo, det hade varit något. Kanske i ett annat liv?

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...