onsdag 17 juni 2009

Livstecken:
Första middagen på
Hôtel Napoléon Bonaparte

Utsikten från vårt hotellrum är makalös.


Äntligen fick jag en stund över, och kan sätta mig och slänga in ett blogginlägg. Det finns inte så gott om tid för sådana aktiviteter, när man som jag är på familjesemester. Jag skall därför fatta mig kort, och kommer med fler detaljer så snart vi når svensk mark igen.

Hitills är både jag och de övriga i sällskapet mycket nöjda med de middagar som ingår i halvpensionen. Jag redovisar dem dag för dag, och jag erkänner att detta i mångt och mycket handlar om att bevara mina egna, högst personliga matminnen. Dessutom genererar det en hel del, mycket välförtjänt reklam till kockarna på vårt hotell. Det är en sann kulinarisk fröjd att resa med Langley, det är så sant som det är sagt.

4 kommentarer:

 1. Fina bilder och härlig mat. Njut som bara den!

  SvaraRadera
 2. Håller fullständigt med dig om att Langley är underbart bra på mat (tycker att de är bra i övrigt med), har varit i Chamonix med dem 2-3 gånger och maten är ju en lika bra del som skidåkningen!

  SvaraRadera
 3. Lyckliga du som får vara på Korsika!!! jag har också åkt dit med Langley, och även till Guadeloupe, och jag kan bara säga att maten båda gångerna överstigit mina förväntningar. Att hålla den nivån på mat som ingår i priset är mycket snyggt jobbat.

  Hoppas att ni har det underbart!

  SvaraRadera
 4. Lisa: Tack! Vi hade en fantastisk semester.

  Karin: Ja, maten är minst sagt bra. INte en chans att man hade kunnat äta lika gott till ett lika bra pris någon annanstans på orten.

  Pytte: Åh, har ni varit på Guadeloupe - lyckostar! Själv funderar jag på när jag får komma tillbaka med Korsika.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...