torsdag 17 mars 2011

Om ni undrar vad som händer här inne


Bilden är lånad.

Jag håller på och filar och skruvar lite på SMASKENS. Jag hoppas ni har överseende med detta. Det ser lite annorlunda ut idag, än det gjorde igår; hur det ska sluta, det får vi se.

För kännedom, som man brukar säga.

4 kommentarer:

 1. Hoppas du får till dinsida lite bättre än den är nu, känns inte som om dina recept är i blickpunkten. För mycket texter på sidorna som stör.

  SvaraRadera
 2. Anonym: Tråkigt att du tycker så! Min tanke var att Utnyttja mer av bloggen. Tidigare var det äldigt mycket som bara var "tomma kanter" . Att ha Etikettmolnet mer tillgämgligt i högermarginalen är ett sätt att underlätta för den som vill söka. Så var i varje fall tanken.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker om den! Man behöver nog bara vänja sig vid förändringen. Det är ju tillräckligt mycket luftspalt på sidorna för att man ändå ska hålla ögonen på recepten. Jag har läst din blogg i flera år, men inte kommenterat så flitigt. Men jag älskar dina recept, håller på och betar av glassrecepten nu. :)

  Mvh
  Cathrin

  SvaraRadera
 4. Cathrin: Så kul att du kommenterar, efter alla dessa år ;-)! Jag håller ju på och prövar mig fram. Tidigare utnyttjade jag en så liten del av all den plats som finns, så jag prvade att ändra marginaler och kolumner för att få plats med mer. Själva recept- och bilddelen har inte minskats; tvärtom, faktiskt.
  Förhoppningsvis ska detta bli bra, i slutändan.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...