tisdag 22 mars 2011

En oväntad nominering

Jag är både förbryllad och förundrad, för tydligen har SMASKENS blivit nominerad till ett bloggpris som jag inte kände till, av en tidning jag inte visste fanns. Det vill säga, den finns inte ännu.

Jag är verkligen inte orienterad vad gäller dylika publikationer, men tydligen är detta en ny tidning om trädgård, inredning och mat, som sedan tidigare finns i Danmark, men som nu kommer i en svensk variant.
Se där, lite reklam från mig. Det bjuder jag på.

I vilket fall - tidningen Isabellas verkar gilla SMASKENS, och det kan jag inte vara ledsen för. Om någon känner för att lägga en röst på mig, så går det bra att göra det genom tidningen i frågas Facebooksida. Röstningen pågår från och med fredag den 25:e mars till och med måndagen den 23:e maj.

6 kommentarer:

 1. Grattis så kul, har heller aldrig hört talas om den todningen, skall genast gå in och rösta på dig så fort det går att göra det

  SvaraRadera
 2. Cupcakesfluffan: Tack ska du ha!

  SvaraRadera
 3. Men vad roligt, grattis!
  Kram från Jenny

  SvaraRadera
 4. Grattis! Min mamma ar en tidningsjunkie sa den danska Isabellas har jag last flera ggr, sarskilt deras julnummer brukar vara fina.

  SvaraRadera
 5. Jenny: Tack!

  danielstahl: Tack! Tror jag, i varje fall?

  matarkivet: Tack! Kul med någon som vet vad det är för en tidning.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...