fredag 21 januari 2011

"Favoriternas favorit"
- det är tydligen jag, det!


I dagens Svenska Dagbladet (artikeln finns tråkigt nog inte på nätet i skrivande stund) intervjuas matbloggarna Linda på Kryddburken, Tina på Pickipicki, Theresia på Söta Saker, samt de verkliga matbloggsveteranerna Maria, Helena och Elin på Tre tjejer i köket. De sistnämnda hade den goda smaken att ange mig och Pytte som inspirationskällor.

Jag är givetvis stolt och hedrad.

Blev också lite upprymd när jag handlade på Sandströms i eftermiddags (inför kommande blogginlägg) och där fick veta att en herre varit inne och köpt bogbladsstek "eftersom han läst om det i en trevlig matblogg". Det kan ju vara här han har läst.

Alldeles oavsett - beröm är alltid trevligt, (nästan) oavsett varifrån det kommer, men det är något alldeles speciellt med beröm från andra matbloggare.

Jag måste förresten komma med ett tips, som kanske är gammalt för många av er, men mer okänt för andra. På Bloggtoppen under kategorin Mat hittar ni hundratals matbloggar, rangordnade efter besöksstatistik. Som ni vet finns det många fantastiska bloggar som lever ett alldeles för obemärkt liv helt enkelt därför att de drunknar i mängden och inte lyckas locka till sig rätt läsare. Botanisera, så kanske ni hittar nya favoriter?

5 kommentarer:

 1. Ja, jag såg artikeln i morse, kul!

  SvaraRadera
 2. Grattis! Lapa i dig!

  SvaraRadera
 3. Silver: Tusen tack!

  Anna: Fatta först inget när jag blev tipsad på twitter i morse. Oväntat, och kul!

  copparules: Tack, det gör jag!

  SvaraRadera
 4. Oj så skoj!
  Det är du sannerligen värd!

  Varmaste grattis från fjällen

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...