onsdag 2 juni 2010

Detta är också en middag


På bilden ovan ser ni min middag denna afton.
Ibland blir det bara så.

Den senaste tiden har matlagning inte känts lika lustfyllt som det brukar. Jag vet inte riktigt vad det beror på. En bidragande orsak kan kanske vara att jag insett att jag nog är mer av en höst- och vintermatsmänniska. Sommarmaten är ingen utmaning. Det blir för enkelt; lite grillat, lite sallader, lite kalla såser. Mellan juni och augusti kan jag leva på matjessill och potatis, och vara nöjd med det.

För att försöka komma igång igen med bloggandet, ska jag långsamt portionera ut mina senaste recept. Bland annat recepten på de två sorters patéer jag lagade till min födelsedagsbuffé, samt de efterrätter jag bjöd på. Det är egentligen varianter på gamla, pålitliga godsaker, men jag vill inte minst för mig egen skull dokumentera dem inför framtiden.

Jag drar ett djupt andetag, och gör en försiktig omstart inför en matsommar som förhoppningsvis ändå blir inspirerande. Jag inviger också en ny etikett - Sommarmat.

4 kommentarer:

 1. Det finns hela tiden en liten tröskel med skrivandet som vi alla får kämpa med.
  Ett inlägg behöver inte alltid vara stort, en liten bild och en tanke kan vara precis lika givande för oss läsare.
  Sommarmat är ofta enkelt och en bra idé att köra!

  SvaraRadera
 2. Säger lite samma som Receptomaten; Det måste inte vara stort, det måste inte vara nytt men det måste vara så man själv tycker det är gott! Bonus är om man blir mätt!

  Man måste inte heller känna sig tvingad att blogga för om det inte är kul så kan man vänta lite!

  Dina läsare väntar självklart på att du är redo!

  Den som väntar på något gott ...

  Håll ut!

  SvaraRadera
 3. Ja, jag är glad för det lilla :-) Om du bara visste vilken inspiration jag får av dina recept och hur förundrad jag är över att du med 4 barn hinner med sån här mat. ♥

  SvaraRadera
 4. åh... då har jag något att se fram emot!

  Familjen önskar nämligen patéexperiment och jag saknar fullständigt kunskaper om de raringarna.

  Vänliga fjällhälsningar

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...