tisdag 30 oktober 2012

Inför Årets Kock 2013 - semifinalen i Uppsala

Nu börjar det sippra ut diverse nyheter via @AretsKock på Twitter angående vilka som valts ut att tävla i Uppsala 13 novevember - den första av deltävlingarna i Årets Kock 2013.

Jag ser själv oerhört mycket fram emot att få närvara. Programmet för 13 november är minst sagt späckat, och på LRF's egen Årets Kock-sida kan man få mycket information om vad som händer och sker runt om tävlingen, i synnerhet då samarbetet mellan LRF och Årets Kock. Temat Bonde + Kock = Sant går igenom hela samarbetet, och LRF jobbar med Årets Kock just för att förstärka kopplingen mellan bonden och maten. Syftet är givetvis att utveckla den svenska gastronomin, att framhäva råvarornas kvalitet och deras unika egenskaper.

Det kommer bli många Årets Kock-inlägg i november månad. Det är trots allt detta jag sett fram emot ända sedan jag tackade "ja" till att bli LRF's officiella Årets Kock-bloggare i våras. Min förhoppning är att jag ska kunna förmedla detta till er, så att ni blir nästan lika engagerade och insatta som jag själv försöker vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...