onsdag 3 oktober 2012

Charkuterier och vin

Nu är det bedömning i Chark-SM, två dagar i rad. Som ni vet var jag med även senast det begav sig, för två år sedan. Jag är mycket nyfiken på vilken kategori charkprodukter jag blir satt att bedöma i år.

På tal om charkuterier, så njöt vi i fredags av några fina salamifavoriter, ostar och ett riktigt gott vin. Perfekt fredagsmat, om ni frågar mig.

För några veckor sedan blev jag tillfrågad om jag ville pröva
Jeanneret Reserve Cabernet Sauvignon (nr 6830). Detta är ett både fylligt och fruktigt vin, som visade sig passa mycket bra till just fredagskvällens charkuterier och ostar. Det var lika gott att dricka till maten, som att fortsätta dricka efteråt. Med andra ord - ett vin jag kan tänka mig att dricka snart igen.

Jag ber att få återkomma framåt slutet av veckan.

1 kommentar:

  1. Hmm, ser nästan ut som om någon tokshoppat chark i Huddinge... ;)

    ..och en ostkniv av rang :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...