tisdag 16 oktober 2012

Detta är Tapas-SM

Vad är Tapas-SM?
Tapas-SM är en tävling arrangerad av PrimeWine Group. Varje vecka under fyra veckors tid väljer bloggarjuryn ut tre veckofinalister.
För att delta laddar man du ett recept (och gärna bild) samt motiverar varförtapasen är Sveriges godaste och passar bra med Ramon Bilbao.

Varje vecka under fyra veckor väljer juryn ut tre veckofinalister. Juryn provsmakar dessa tillsammans med Ramón Bilbao och recenserar eftersmak och hur väl tapasen matchar vinet. Juryn överlägger och kommer överens om vilken finalist som går vidare till slutfinalen. I slutändan kommer alltså fyra olika tapas att gå till final. I finalen hjälper en representant från Ramón Bilbao till att välja ut segraren i Tapas SM.

Förstapriset i tävlingen är en resa till Rioja, med besök på Bodegas Ramón Bilbao.På Facebook-sidan Smakar På redogörs det löpande för tävlingen och de bidrag som går vidare.

Vad är min roll i Tapas-SM?
Jag sitter i juryn tillsammans med Karoline Nordefors på Vardag med Nordefors, Camilla Gruell på Salt & Peppar och Frederik Zäll på Lyxlagat.

Vår roll i tävlingen är att provlaga tre tapas och provsmaka dem med Ramón Bilbao, samt att därefter enas om en veckofinalist.

Klicka dig vidare till tävlingen - jag ser fram emot att pröva många goda tapas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...