torsdag 1 mars 2012

Cooking event med David Chang

Till min förtjusning blev jag för några veckor sedan inbjuden av Electrolux till ett så kallat Cooking Event hos Electrolux nu på söndag, där jag kommer få träffa David Chang, vinnare av White Guide Global gastronomy Award 2011. Och - som om det inte vore nog med denne celebritet, så kommer även Magnus Nilsson, Matthias Dahlgren, Sayan Isaksson med flera att närvara. Ni förstår att detta var ett event jag självklart tackade "ja" till?

Jag är mycket förväntansfull, och inte minst nyfiken på vad vi kommer få se och smaka. Matlagning på denna höga nivå är inget jag är bortskämd med, och det här är sådant jag snarast läser om i mattidningar, eller på nätet.

Eventet går av stapeln nu på söndag, den fjärde mars, mellan klockan 13-16. Den som vill kan ställa frågor på Twitter till @ElectroluxSE under tiden. Jag lovar givetvis att själv vara en så flitig twittrare @SMASKENS (och även Facebookare, på Smaskens.nu) som det bara går.

2 kommentarer:

  1. Min avundsjuka vet faktiskt inga gränser. Jag får trösta mig med Label Rouge-pärlhönan jag hittade på Daglivs.

    SvaraRadera
  2. Anna: Det ska verkligen bli kul. Men, jag är faktiskt lite avundsjuk på din Label Rouge-pärlhöna!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...