Innan maten åt vi små bitar av brie med karamelliserade valnötter, men de bilderna ska jag förskona er ifrån.Löjrom med klassiska tillbehör. Altid lika gottChévre-panna cottan blev en chévretimbal, och serverades med kallrökt lax, sikrom och gräslök. Gott, men mäktigt.A's goda fiskpaté, i de fina små grytorna. För stora portioner, men fantastisk smak. Ett mycket lyckat experiment.
Recept kanske kommer? Krabbsoppan med stort K. Serverad med basilikaoljafrästa king crab-klor. Hur gott som helst, men receptet improviserade A fram medan hon lagade soppan. Jag får väl helt enkelt önska mig att hon ska bjuda på den igen, och då dokumentera mer? Hummer, alltid lika gott. Här gratinerad med smör,
schalottenlök och bladpersilja. Anklever med en liten katrinplommon-och balsamicokompott -
om jag inte minns fel? Och så - oxkinderna. Slutligen - romglassen med de rommarinerade sultanarussinen
Recept kanske kommer? Krabbsoppan med stort K. Serverad med basilikaoljafrästa king crab-klor. Hur gott som helst, men receptet improviserade A fram medan hon lagade soppan. Jag får väl helt enkelt önska mig att hon ska bjuda på den igen, och då dokumentera mer? Hummer, alltid lika gott. Här gratinerad med smör,
schalottenlök och bladpersilja. Anklever med en liten katrinplommon-och balsamicokompott -
om jag inte minns fel? Och så - oxkinderna. Slutligen - romglassen med de rommarinerade sultanarussinen
Oooooh! Måste nog sluta läsa din blogg. Eller se till att bli bjuden nästa gång. ;)
SvaraRaderaSist jag kollade fanns krabbkrämen på ICA Maxi Skvaltan, Nacka
SvaraRaderaEva
Det ser fantastiskt (och mycket) gott ut!
SvaraRaderaVilken nyårsmeny! Jag vill fira igen nu! :) Men förstår att ni blev proppmätta med så mycket mat.
SvaraRaderaSara: Det var verkligen en fin komplimang!
SvaraRaderaEva: Tusen tack, det ska jag lägga på minnet!
Annika: Tack, det var det!
Matarkivet:Tack! Ja, det var en härlig, men väldigt mäktig, meny.