tisdag 24 januari 2012

En blogg är en blogg
- inte en frågelåda

Jag brukar försöka svara på kommentarer inom ett par dagar efter att de lämnats här på bloggen. Ibland händer det att jag får kommentarer på äldre blogginlägg, och dessa är det dessvärre lättare att glömma att svara på.

Att jag glömt svara på en kommentar med en fråga på ett två år gammalt blogginlägg är emellertid inte ett godtagbart skäl för en bloggläsare att lämna en ytterligare, ilsken kommentar som avslutas med "thanks for nothing".

Det här är en blogg, och inte en frågelåda. Om man vill kommentera ett gammalt inlägg, eller ställa en fråga, så svarar jag gärna, men jag rekommenderar då att man mailar mig, och kanske till och med gör sig besväret att klistar in en länk till det aktuella blogginlägget. Det underlättar för mig, och ökar chansen för ett snabbt svar.

Jag kräver inte av er att ni ska kommentera det jag skriver, men jag uppskattar när ni gör det. Däremot förväntar jag mig, ja, jag tar för givet att ni har förståelse för att denna blogg är en hobby, som jag håller efter så gott jag kan och hinner.

Om jag glömmer att svara på en kommentar med en fråga, så, snälla - fråga igen. Gärna via min mail.

Tack på förhand.

10 kommentarer:

 1. Man kan verkligen bli så trött!!! Fortsätt med din hobby Annika och jag är såååå tacksam för att du delar med dig av dina kunskaper här på bloggen. Tack för allt!
  Varma hälsningar från Annika

  SvaraRadera
 2. Fy så trist. Verkar gå en extra stor våg av elaka kommentarer över bloggvärlden nu - strunt i dem, de är undantag från oss tacksamma och glada bloggläsare (även vi som ibland är dåliga på att kommentera)!

  SvaraRadera
 3. Usch, det där är ett ständigt dåligt samvete för mig, att jag blivit så usel på att svara på kommentarer... Men ibland hinner man inte. Och som sagt, det är ju en hobby, och inte en plikt...
  xxx

  SvaraRadera
 4. Jag kan bara hålla med Annika och Ellen. :)

  SvaraRadera
 5. Ja, jag förstår inte sånt där alls jag. Du förgyller mina dagar, mitt matbord och min mage. Kram å tack !

  SvaraRadera
 6. Dina recept kan jag alltid lita på. Igår lagade jag pannbiffar med Dijonsenap, så himla goda! Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 7. Trist! Man vill så väldigt gärna ha kommentarer, engagemang och frågor, men inte med den tonen.

  SvaraRadera
 8. Tack för era kommentarer, och för att ni också tycker att det jag skrev om är ett tveksamt beteende! Det uppskattas!

  SvaraRadera
 9. Tråkigt att höra. Jag är jätteglad för din blogg och dina recept!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...