onsdag 8 september 2010

Skynda er till
"Australian Wine Club"


Jag har haft förmånen att få några smakprover från Australian Wineclub. Upplägget att få vinet levererat till dörren tilltalar mig i allra högsta grad. För mig skulle detta kunna vara ett bekvämt komplement, som dessutom kan ge mig chansen att prova viner jag annars inte skulle ha stött på.

Vi konsumerar en del vin, men fastnar ofta i fällan att köpa säkra kort på Systembolaget. Utbudet i butikerna är dessutom som alla vet väldigt varierande, beroende på var man råkar befinna sig.
Som exempel kan jag nämna att butiken närhet av vårt lantställe, vilken är den mest välsorterade i den delen av Sörmland, framstår som erbarmligt torftig i jämförelse med vad vi är vana vid här hemma.

Australian Wine Club är Sveriges populäraste vinklubb. Klubben erbjuder en stor mängd olika viner, såväl i form av prenumerationer och temalådor som "prova på-lådor".
Vi har hittills smakat på Fireblock Old Wine Shiraz 2007 samt Club Selection Sauvignon Blanc 2009. Vi är mycket nöjda med båda dessa viner. De är goda umgängesviner, eller "pratviner" som vissa kallar dem; inte några tunga matviner.

Utbudet på hemsidan är stort, och jag rekommenderar er ett besök där. Inte minst eftersom jag har fått lov att dela med mig av följade kod:

De första tio personer som anger koden 4C8505AC6ADCF får fri frakt på sin order. Det är helt enkelt först till kvarn som gäller.

Så, vad väntar du på?

6 kommentarer:

 1. MIN MAMMA ÄR MED I CLUBEN OCH SJÄLV VÄNTAR JAG MIN FÖRSTA LEVERANS V.38 =)
  TACK FÖR EN HÄRLIGT INSPIRERANDE MAT BLOGG NÄR DEN EGNA MAT INSPIRATIONEN SINAR EFTER 8 TIMMAR PÅ JOBBET!!!
  HA DT "GOTT" =)
  JUNHE

  SvaraRadera
 2. Det har verkligen varit trist att se hur en efter en av ens favorit-matbloggare blivit köpta och därmed totalt ointressanta. En massa produktplaceringar är inget som lockar, trots att jag gillar både ost och vin.

  SvaraRadera
 3. Junhe: Tack!

  Anders: Aj, det där sved. Jag kommer att svara dig i ett blogginlägg.

  SvaraRadera
 4. Om jag inte var så trött skulle jag kommentera längre. Men kort: Du behöver definitivt inte ligga sömnlös över den här frågan. Just din intigritet är väldigt tydlig. :)

  SvaraRadera
 5. Håller med pipopp. Är det något som genomsyrar dina bloggar så är det just din integritet och ständiga ifrågasättande. Har aldrig ens snuddat vid tanken/känslan att du skulle produktplacera. Tvärtom upplever jag att det är ett nålsöga som produkter/åsikter ska passera för att bli godkända hos dig... Det gör att man känner att allt är "noga utvalt" vilket är väldigt lockande för mig som läsare. Fortsätt så!

  SvaraRadera
 6. pipopp: Tack!!!

  Maria: Tack! Det är så jag hoppas att bloggen ska uppfattas.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...