måndag 26 november 2012

Vinnarna av "Sveriges Godaste Mat"

Ni var inte så många som tog chansen att vinna denna fina bok, men av de åtta som tävlade hade hela sju svarat rätt. Det blev i vanlig ordning slumpen som fick avgöra. Jag bad min man säga två siffror mellan ett och sju, och så drog jag dessa personer.

Vinnarna i utlottningen av "Sveriges Godaste Mat" är Sara Welin och Karin Bergqvist. De rätta svaren lyder som följer:

1. Vilket år startade tävlingen Årets Kock?
1983

2. Vilka drog igång detta mästerskap i professionell matlagning?
Svenska mejeriföretagens branschorganisation Svensk mjölk tillsammans med Gastronomiska akademin med stöd av Tore Wretman

3. Vem i den nuvarande juryn i tävlingen Årets Kock har suttit med längst? Karin Fransson

Grattis till vinnarna! Själv ser jag fram emot färd till Göteborg i morgon kväll för Andra chansen i Årets Kock som går av stapeln på Världskulturmuséet. Det är fritt inträde, många intressanta aktiviteter och dessutom en lokal matmarknad med många utställare. Varför inte titta in, om du har vägarna förbi?

Lite kuriosa i sammanhanget - visste ni förresten att Göteborg är Matlandethuvudstad 2012? Om inte, så gå in och läs mer på hemsidan. Jag hade själv ingen aning om att min gamla hemstad blir World Food Travel Summit i september 2013.

Själv ser jag fram emot att för tredje året i rad besöka den i mitt tycke överlägset trevligaste av matmässor, nämligen Passion för Mat som går av stapeln i februari.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...