Vinnaren i semifinalen i Årets Kock i Uppsala igår blev Daniel Räms, Räms Mat & Gastronomi, Stockholm, med rätten Kryddstekt rådjur från Sörmland med säsongens svamp, gruyère fylld med marmelad på Åkeröäpplen och pumpa från Gotland.
Daniel är en erfaren tävlande i Årets Kock. Två gånger tidigare har han tävlat i finalen, och detta är sjätte gången han är med i en semifinal.
Vad händer nu i tävlingen Årets Kock?
Nästa tisdag, 20 november, går den andra semifinalen av stapel i Jönköping. Även vid detta tillfälle kommer en vinnare gå vidare till finalen.
Ytterligare åtta kockar går vidare på poäng till Sista chansen i Göteborg den 28 november där de tävlar om de återstående fyra finalplatserna. Totalt är det sex kockar som gör upp om titeln Årets Kock 2013 i Stockholm den 8 februari 2013.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar