söndag 11 november 2012

Mitt Kök-mässan

De senaste åren har jag inte varit så imponerad av Mitt Kök-mässan (tidigare "Det Goda Köket"). Jag har tyckt att det känts som att för stor del av mässan varit alkoholrelaterad. Det har snarast känts som "Mitt Barskåp".

Givetvis är detta en subjektiv upplevelse, och måhända kan det kännas som att de alkoholhaltiga dryckerna dominerar helt enkelt på ghund av ontrarnas storlek. I år kändes det emellertid inte som att denna dominans var lika påtaglig.

Om ni har en stund över idag, och befinner er i närheten, så tveka inte att besöka Mitt Kök-mässan. Själv har jag tagit på mig lite för mycket andra åtaganden och kommer därför inte hina dit idag, men til nästa år ska jag vara mer om mig och kring mig och faktiskt se till att i lugn och ro kunna ta del av detta matevenemang.

1 kommentar:

  1. Fast jag tyckte nog bättre om förra årets mässa, då rätt många av de som ställde upp i SM i mathantverk var med. Det var lite för mycket standardprodukter för min smak i år. Fontanas fetaost? Zetas pasta? Gudruns chark? Snälla, ge mig nåt som inte går att hitta i närmaste kvartersbutik... (fast jag var inte på en enda vinprovning i år, det kanske var det som var problemet :))

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...