söndag 10 oktober 2010

Porterlimpor med fänkål
på "Livet hemma"

Bilden är, återigen, lånad

Sist ut bland mina recept på IKEA's inspirationsblogg kommer mina porterlimpor med fänkål. Verkligen goda; perfekta höstbröd.
Dessutom väldigt lättbakade.

Jag har gjort en surdegsvariant på samma tema tidigare här på bloggen, men denna gång var det vanliga jästbröd som gällde. Om man dessutom bakar bröden i form, är detta ett perfekt bröd att börja med för den som inte är så van vid att baka.

6 kommentarer:

 1. Visst är det inte utan att man önskade sig en egen fotograf också ;-) Tre dagar i rad - vad kul! Hoppas nu du fått tillskott i din läsarkrets för en lång tid framöver :-)

  SvaraRadera
 2. Åsa: Det var en fantastiskt rolig upplevelse. Jag fick leka "proffs" en dag. Till min förvåning, och delvis (måste jag erkänna) besvikelse, har jag inte alls märkt någon påtaglig skillnad i besöksstatistiken. Kanske är det snarare så att jag drivit trafik till IKEA ;)?

  SvaraRadera
 3. Mikkan: Tack, smickrare där ;)!

  SvaraRadera
 4. Hej Annika,

  Jag har precis bakat dina porterbröd men det är fel mängd vätska som står i receptet. Det skall nog vara 500gram för jag fick ha i dubbel mängd mjöl för att få det bra.

  Hälsningar
  nina

  SvaraRadera
 5. Nina: Du har alldeles rätt! Det ska stå en flaska, det vill säga 5 deciliter, Carnegie porter. Jag ska kontakta dem och be att de rättar i receptet. Tack för att du delade med dig av detta!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...