Bilden är, återigen, lånad
Sist ut bland mina recept på IKEA's inspirationsblogg kommer mina porterlimpor med fänkål. Verkligen goda; perfekta höstbröd.Dessutom väldigt lättbakade. Jag har gjort en surdegsvariant på samma tema tidigare här på bloggen, men denna gång var det vanliga jästbröd som gällde. Om man dessutom bakar bröden i form, är detta ett perfekt bröd att börja med för den som inte är så van vid att baka.
Visst är det inte utan att man önskade sig en egen fotograf också ;-) Tre dagar i rad - vad kul! Hoppas nu du fått tillskott i din läsarkrets för en lång tid framöver :-)
SvaraRaderaÅsa: Det var en fantastiskt rolig upplevelse. Jag fick leka "proffs" en dag. Till min förvåning, och delvis (måste jag erkänna) besvikelse, har jag inte alls märkt någon påtaglig skillnad i besöksstatistiken. Kanske är det snarare så att jag drivit trafik till IKEA ;)?
SvaraRaderaSjukt snygga bröd! :)
SvaraRaderaMikkan: Tack, smickrare där ;)!
SvaraRaderaHej Annika,
SvaraRaderaJag har precis bakat dina porterbröd men det är fel mängd vätska som står i receptet. Det skall nog vara 500gram för jag fick ha i dubbel mängd mjöl för att få det bra.
Hälsningar
nina
Nina: Du har alldeles rätt! Det ska stå en flaska, det vill säga 5 deciliter, Carnegie porter. Jag ska kontakta dem och be att de rättar i receptet. Tack för att du delade med dig av detta!
SvaraRadera