torsdag 7 oktober 2010

Om ni gillar mig,
eller kanske någon annan


Om ni gillar mig, eller rättare sagt SMASKENS, så skulle jag inte bli det minsta förolämpad eller missnöjd om ni gjorde er besväret att gå in på Matbloggsprisets hemsida och lägga en liten röst på mig.

Under gårdagskvällen framkom det (i mitt fall tack vare twitter) att det finns ett ytterligare moment i nomineringen av bloggar, utöver det som redan utförts av juryn. Så här går det till (citat från ovan länkade sida):

- Matbloggsprisjuryn har tagit fram 10 st kandidater baserat på en genomgång av svenska matbloggar samt tips skickade från Matbloggspriset.se.

- Juryn har tittat extra på nisch, presentation, användbarhet, interaktion med läsare, texter och personlighet. Medlemmarna i juryn har alla olika preferenser när det gäller matbloggar. Varav tycke och smak är helt olika. Varje medlem har efter genomgång presenterat 5 olika matbloggar, som sedan gruppen diskuterade och röstade om för få fram 10 stycken matbloggar.

- För att få fram ytterligare kandidat som bloggläsarna själva bestämmer, så kan du som röstar ange din egen kandidat. Var noga med att uppge den fulla adressen (t.ex. http://www.hejmat.se).

Röstningsförfarande

- Välj din favorit eller ange din egen
- Svara på frågorna
- Uppge ditt fulla namn och din epostadress
- Dom 3 matbloggarna som får flest röster går vidare för ytterligare granskning

Juryomröstning

- Den blogg som fått flest röster ges automatiskt 1 jury poäng.
- Varje jurymedlem får ge en poäng till en blogg utav dom tre framröstade.
- Vid sjukdom eller andra orsaker där en vinnare inte kan utses, så vinner den blogg som har flest inskickade röster.

Tveka inte att gå in och rösta på er eller era favoritmatbloggar (vare sig jag är ibland dem, eller ej). Det finns så många strålande bloggar som förtjänar uppmärksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...