Uteeldstaden är helt klart den bästa symbolen
för sommaren på landet 2010.Rosé och pissaladière - den perfekta
sommarmaten, i mitt tycke.
Ny variant på gammalt recept blev
sommarens kaka 2010.Min mans mat. Grymma, grillade tjocka revbensspjäll;
rubbade och glazeade med mycket kärlek. Barnen plockade blåbär, på längden och tvären.
Men mest rakt in i munnen.Iskall vattenmelon på altanen, en av de
hetaste dagarna i juli.Drypande saftiga, grillade fläskkotletter.
Marinerade i citron, vitlök och den overkligt
aromatiska timjan som växer i vårt kryddland.
En vanlig lunch, dagar då solen gassar. Surdegsbröd, smör, ostar och charkuterier.Kikärtssallad med rostad paprika, gurka,
fetaost och ovan nämnda timjan.
Grillad kyckling. Min mans grillade kycklingar är ett av de starkaste matminnena från sommaren. Vi kommer fortsätta grilla sådana kycklingar, även när höstvindarna drar in.
för sommaren på landet 2010.Rosé och pissaladière - den perfekta
sommarmaten, i mitt tycke.
Ny variant på gammalt recept blev
sommarens kaka 2010.Min mans mat. Grymma, grillade tjocka revbensspjäll;
rubbade och glazeade med mycket kärlek. Barnen plockade blåbär, på längden och tvären.
Men mest rakt in i munnen.Iskall vattenmelon på altanen, en av de
hetaste dagarna i juli.Drypande saftiga, grillade fläskkotletter.
Marinerade i citron, vitlök och den overkligt
aromatiska timjan som växer i vårt kryddland.
En vanlig lunch, dagar då solen gassar. Surdegsbröd, smör, ostar och charkuterier.Kikärtssallad med rostad paprika, gurka,
fetaost och ovan nämnda timjan.
Ser ut som att ni har haft en bra sommar. :-)Välkommen tillbaka!
SvaraRaderaSkulle kunna tillbringa ett par månader till i sommarköket med den här typen av mat (och dryck :)
SvaraRaderadu skulle inte vilja lägga ut receptet på kakorna..
SvaraRaderaChezsofia: Tack! det har vi verkligen haft.
SvaraRaderaSilver: Ja, så känner jag med...
Anonym: Receptet kommer, jag lovar!
Vilken fin resumé av sommaren! Välkommen tillbaka :)
SvaraRaderaPerfekt resume av sommaren, matdelen iaf. ;-)
SvaraRaderaÅh, det låter sannerligen som att du har haft en fin matsommar. Härligt! :-)
SvaraRaderaKikar på revbensspällen. Skall tillreda mina. Funderar på en kombination av långlagning på låg värme i ugnen och sedan griljera för lite krispig yta.
SvaraRaderaHar du tid att ge en liten hur han kryddat/lagat spjällen på bilden? Inte en detaljerad, utan bara höftat.