måndag 30 augusti 2010

Bästa yoghurt-strösslet

Kanske inte det nödvändigaste av blogginlägg, men jag blandade till ett så gudomligt yoghurt-strössel härom dagen. Jag har efter att under flera år prövat olika varumärken, såväl som hemmagjorda varianter, insett att jag helt enkelt inte är särskilt förtjust i müsli. Jag vill ju bara åt det godaste. Givetvis syftar jag på nötter och russin av olika slag.

I min senaste blandning ingår lika delar av följande ingredienser:
grovt hackade valnötter
grovt hackade pistagenötter
pumpafrön
gröna russin
Saltås bruna russin

Två matskedar av detta på mezeyoghurt - där har ni den bästa vardagsfrukosten för mig.

2 kommentarer:

  1. Jag är helt på din sida! Det är det smarriga man vill ha, jag kör som du till frulle eller mellis! :D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...