onsdag 25 augusti 2010
Det här är ingen vanlig dag
I dag fyller SMASKENS två år. Två år som matbloggare. Det har förändrat mitt liv, i all enkelhet. Jag tackar mig själv för att jag gjorde slag i saken, den 25:e augusti 2008. Alla goda rätter jag lagat, intressanta bloggar jag hittat, trevliga människor jag mött, såväl irl som på nätet. Smakprover på matvaror, såväl fullträffar som mer tveksamma produkter. Få se hur många fler år det blir, men just nu känns det fortfarande lika kul, även fast jag inte hinner uppdatera lika ofta som förr.
I höst ska jag iväg på en hel del trevligheter, som jag aldrig hade blivit inbjuden till om jag inte bloggat. Det är uppskattade avbrott i vardagen, som gör livet lite roligare. Jag har helt enkelt tur, som hittat ett fritidsintresse som jag kan utföra i hemmet, och som kommer hela familjen tillgodo.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Grattis! Matbloggandet är verkligen en mångfacetterad hobby, förutom att man lagar mat så man spanar in bättre kameror i tid och otid, kommer in i nya "nätverk", hamnar på happenings som man aldrig hade varit i närheten av, och så är det fint med det sociala umgänget i kommentarsfälten!
SvaraRaderakeep going säger jag som tycker att du kör en av de bästa matbloggarna! Hurra!
Grattis!!! Ja, vem kunde ana vad som komma skulle den dagen man gav sig ut i matbloggsvärlden. Så kul! Tidskrävande, javisst men det ger ju trots allt en hel del. Och tänk, vi träffades t o m IRL innan jag hittat till din blogg iaf. Nu finns den in min läsare och jag hoppas den kommer stanna där en lång tid framöver. Och, såklart att vi kommer ses på riktigt igen också!
SvaraRaderaDu kommer nog på något *smaskens* att fira med såhär en vanlig onsdag ;-) Ha en bra 2-årsdag
Grattis, nöjet är helt på vår sida - ser fram emot att fortsätta att "ses". //Ola
SvaraRaderaGrattis till 2-årsdagen! Jag är en trogen läsare , och ser fram emot att du ska fortsätta med din blogg. Du lagar så god mat!
SvaraRadera/ Siv
Grattis! Då är de läge att fira med något extra gott ikväll ( både för dig och oss ;-) ).
SvaraRaderaGrattis till de första 2, må det bli många fler! :-)
SvaraRaderaGrattis, Grattis, Grattis! Jag skulle önska att jag också kan finna tjusningen med matlagning. Inte bara för min egen utan för hela familjens skull. Men, trots att jag inte tycker om att laga mat så måste jag ju och då gärna en varierad sådan med tanke på att jag har barn. Och, det här är en verklig komplimang,när jag behöver inspiration är det alltid hit till SMASKENS jag vänder mig.
SvaraRaderaHurra! Hoppas du fortsätter länge till. Din blogg är så trevlig och underhållande och recepten är verkligen smaskens ;)
SvaraRaderaGrattis! Själv kommer jag aldrig ihåg sånt där (du vet väl att vi gifte oss på min födelsedag för att vi säkert skulle komma ihåg datumet :) ?)
SvaraRaderaHåller med om allt du säger, matbloggandet har fört så mycket gott med sig.
Grattis!
SvaraRaderaTva valdigt lyckade ar maste jag saga.
// Mike
Grattis på 2-årsdagen!
SvaraRaderaGrattis!
SvaraRaderaStort grattis Annika och Smaskens! De leve skånskt trefaldigt: hurra, hurra, hurra!
SvaraRaderaGrattis på 2-årsdagen! Dina recept är alltid lika inspirerande, och det är din förtjänst att vi skaffade glassmaskin och gör glass varje vecka :-)
SvaraRaderaStort Grattis!
SvaraRaderaDin blogg är One-of-a-kind!
Tack för lässtunderna, hoppas på fler.
Grattis på födelsedagen får man väl säga då! =) Och tack för en alltid lika trevlig och inspirerande blogg!
SvaraRaderaEtt rungande hurra från Lappland!
SvaraRaderaGrattis, igen :). Gillar verkligen SMASKENS och hoppas att du orkar och tycker att det är kul länge till!
SvaraRaderaGrattis SMASKENS på 2-årdagen! Hoppas det blir fler år!
SvaraRaderaKan inte mer än hålla med, Grattis!
SvaraRaderalin: Tack! Ja, matbloggandet för med sig en mängd saker som jag aldrig hade förväntat mig, och det är verkligen kul!
SvaraRaderaÅsa: Det är lite udda att jag träffade dig irl innan jag började läsa hos dig! Jag hoppas vi ses nu i höst när jag ska några svängar till Gbg.
Silver: Jag säger helt enkelt tack detsamma"!
Siv: Tack ska du ha, det är underbart att ha trogna läsare!
Chezsofia: Tack! det blev en ovanligt god vardagsmiddag, i all enkelhet.
Maria: Tack, det hoppas jag det blir! Även fast jag är rena novisen, i jämförelse med er pionjärer ;).
Jessica: Tack! Jag blir riktigt stolt av att läsa ditt fina beröm.
Eva: Tack! Jag suger i mig de fina orden.
Anna: Smart drag ;)! Jag hade skrivit upp bemärkelsedagen på rätt ställe, ändå kom den som något av en överraskning.
Mike: Tack! Saknar din i matbloggosfären. Hoppas alt är bra med dig!
Martina: Tack, det värmer!
Erika: Tack ska du ha!
Anna B: Tusen tack, Anna!
Annica: Tack! Ja, jag är ganska stolt över att jag lyckats få en hel del personer att investera i glassmaskin. Borde nästan få lite provision ;).
pipopp: Tusen tack! Hoppas vi ses igen framöver!
Niklas: Tack ska du ha - härligt med komplimanger!
Fjällmor: Tack! Det ekar ända hit ;)!
evacecilia: Tack! Ja, lusten måste finnas, då följer orken med.
Remsan: Tack! Ja, jag ska göra mitt bsta för att det blir många fler.
Håkan och Anki: Tack ska ni ha!