fredag 28 december 2012

Smaskens "Best of Nyår"

Då var det dags att planera årets nyårsmeny. Det är inte så bra tajming så här i slutet av året, skule man kunna tycka. Det ena spektaklet avlösa det andra. Vi ska, precis som de tidigare fyra åren i rad, fira med våra goda vänner A och M. Redan efter förra årets något överdrivet tilltagna meny beslutade vi oss för att i år ta det betydligt lunare. Färre rätter, börja äta tidigare och satsa på säkra kort. Inga experiment. Helt enkelt Best of Nyår. Med tanke på de menyer vi tillsammans skapat under dessa år vi firat tillsammans, så finns det ju minst sagt inspiration att hämta.

Om man söker under bloggens etikett Nyår, så hittar man lite allt möjligt. Jag har ofta bloggat en grovplanering, därefter bloggat en bildkavalkad över kvällens meny, och sedan allt eftersom kompletterat med länkar till bloggade recept.

Under årens lopp har samma dilemma upprepats gång på gång - de recept jag inte själv lagat, har jag inte heller bloggat om. Därför kan man säga att det saknas en hel del, men å andra sidan kan detta kanske tjäna som inspiration? Snarlika recept går att finna på andra ställen.

Själv ligger jag än så länge knappt i startgroparna. Jag återkommer när jag vet lite mer säkert vad vi ska laga, och äta, i år. Håll tillgodo med lite inspiration så länge. Länkar till bloggade recept finner ni under respektive bild i varje inlägg.

Nyårsmenyn 2008

Nyårsmenyn 2009

Nyårsmenyn 2010

Nyårsmenyn 2011

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...