söndag 23 december 2012

Jag önskar er julefrid

Ni ska veta att jag kände en viss resignerad besvikelse, när i år jag insåg att jag inte skulle klara av at genomföra julkalender på Smaskens. Det var ett beslut som kändes väldigt naturligt, med tanke på hur hösten tett sig för min del, men för den skull var det inte ett beslut jag gladdes åt. Jag insåg att det var nödvändigt, men sörjde samtidigt att traditionen bröts, så här på det femte året.

Nu har det gått oändligt mycket bättre än jag kunnat föreställa mig. Jag har haft en stundtals väldigt hektisk december, som så många andra, men så snart jag stängde ned jobbdatorn strax efter fyra i fredags infann sig - faktiskt - en påtaglig känsla av frid. Julefrid? Ja, kanske det.

Jag önskar alla ni som läser här julefrid. Oavsett om ni firar jul eller ej, så hoppas jag att ni får njuta av lugn och av god mat och dryck. Själv inledde jag julen på allvar redan igår, då jag tillsammans med familjen och mina föräldrar avnjöt ett helt otroligt fint julbord på Långbro Värdshus. Det var till och med bättre än jag hade föreställt mig. Där fanns allt - med betoning på allt. Och allt var gott (men, min paté är faktiskt godare).

Vi ses på andra sidan jul. Kanske inför nyår? Även nyår präglas i år av ett helt anat lugn och en anan ambitionsnivå är tidigare år. Vi kör best of även vad nyår anbelangar. I år orkar jag inte vara på tå. Det blir så bra ändå. Bevisligen.

God jul!

2 kommentarer:

  1. Det blir jul ändå=) Önskar dig en frid- och fröjdefull jul=)

    SvaraRadera
  2. Hej Annika! Vilken imponerande blogg du har! Den är härmed bokmärkt. Ha en fin jul och ledighet! //Praktik-Emma :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...