söndag 30 december 2012

Gott slut - Gott nytt

Vad kan jag säga om 2012? Jag vacklar oavbrutet fram och tillbaka i mitt matbloggande. Ena stunden sprudlar jag av inspiration. I nästa stund känner jag att tiden ite räcker till, att jag aldrig hinner fördjupa mig i nya projekt och utvecklas i nya tekniker. Ofta känns det som att jag upprepar mig; igen och igen.

Dialogen med er läsare har successivt flyttats till Smaskens.nu på Facebook. Detta ser jag inte som ett problem, utan snarare som en möjlighet. I kölvatnet av detta har jag blivit riktigt usel på att besvara kommentarer här på bloggen. Det vill jag be om ursäkt för.

Under 2012 blev jag hedrad med Matbloggspriset Hall of Fame. Det var en fantastisk ära och oerhörd glädje. Vinstresan till Styrsö med hummerfiske och god mat var en fantastisk upplevelse.

Jag har varit och är fortfarande medlem av Häagen-Dazs glassakademi. Mer om detta under 2013. Rollen som Officiell LRF-bloggare för Årets Kock har i sanning varit en utmaning. Jag hade kunnat gjort mycket annorlunda, men nu blev det som det blev. Den spänande finalen 8 februari i Stockholm återstår. Då får vi äntligen veta vem som blir Årets Kock 2013.

Vad 2013 i övrigt kommer bjuda på, det är tack och lov än så länge höljt i dunkel. Jag vill tacka er för det år som gått, för den feedvback ni ger och för att ni får mig att fortsätta blogga. Hade jag funderat på att starta en matblogg i dag, så hade det aldrig blivt av.

Numera verkar det i princip krävas att man både är halvproffesionell fofgraf, kunnig i grafisk design och jobbar hemifrån för att man ska lyckas etablera sig som matbloggare. Den här fyrabarnsmamman, som jobbar 75%, och som de flesta andra har diverse andra förpliktelser att utföra, passar definitivt inte in i den mallen. Jg kör på efter mina förutsättningar; aldrig riktigt nöjd, men ändå ganska ofta rätt så glad.

Gott slut - Gott nytt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...