måndag 17 december 2012

På begäran - ischoklad med mina smaker

Jag fick en fråga av min vän AK igår. Hon skulle pröva att göra ischoklad, och mindes bara den läskiga variant hon gjort med cocosfett för många år sedan. Jag kunde upplysa henne om att många numera använder cocosolja, men att jag själv föredrar vanligt smör.

Förra året i advent gjorde jag fyra olika sorters ischoklad med fyra väldigt olika smaksättningar. Jag kan inte säga vilken av dem som var godast - pröva själva, så får ni se vilken variant som tilltalar er mest.

3 kommentarer:

 1. Verkar hur läckert som helst!! I like!
  Du, om du har tid skulle jag vilja be dig ändra länken till höger som just nu går till Taffel. Jag hinner inte skriva där för tillfället utan uppdaterar på Kinnasblogg.blogspot.com
  Tackar!

  God Jul och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 2. Hej du! Låter jättegott det här. Länken till den vita med saffran är trasig, bara så du vet.
  Ha det gott!
  Anna

  SvaraRadera
 3. Och jag hittar inte till ischokladen med rosepeppar och flingsalt.

  /Carin

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...