torsdag 20 september 2012

Förberedelser, vardagsmat och
uppladdning inför Köpenhamn

I morgon bitt i åker jag och min man till Köpenhamn. Vi blir borta hela helgen. Vår vana trogen har vi givetvis bokat restauranger både til fredags- och lördagskvällen. I övrigt ska vi vara någorlunda spontana.

MIna föräldrar kommer hit för att passa barnen. Som alltid vill vi att det ska finnas färdig mat för åtminstone de flesta dagarna. Det är en smula ovant för mig att tänka mat för så många dagar framåt i tiden. Jag fungerar inte riktigt så; vill helst få lov att känna efter vad jag är sugen på samma dag, eller möjligtvis dagen innan.

Frikadellerna ni ser på vilden ovan, de blir söndagsmiddag i vårt hus. På lördag vankas det bolognese, som redan finns i frysen. Fredagens middag tänkte jag låta mina föräldrar själva bestämma. I kväll, då blir det ett CrockPot-experiment, en gryta på picnicbog med chorizo, tomat, rödvin, lök, vitlök och tre sorters paprika. Jag är mycket förväntansfull och hoppas att detta ska bli lika gott som det låter.

Med anledning av resan blir det sannolikt ganska tyst här inne några dagar framöver. På åteseende i nästa vecka!

2 kommentarer:

  1. Ha det riktigt trevligt!

    SvaraRadera
  2. Linda: Tack, långt i efterskott, det var verkligen trevligt!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...