måndag 3 september 2012

Vinn endagsbiljetter till
Mitt Kök-mässan i Göteborg

I samarbete med Matbloggspriset har jag fått möjlighet att lotta ut fem stycken endagsbiljetter till Mitt Kök-mässan i Göteborg som äger rum 6-9 september.

Om du vill vinna en biljett till Mitt Kök-mässan, så får du besvara följande fråga:
Vilket år var det första år Matbloggspriset delades ut?

Maila svaret till Annika.Ingemarsson@gmail.com innan kl 22:00
i morgon tisdag 4 september.

Jag kommer själv åka ned till mässan över dagen, nu på torsdag. Det är inte enbart mässa och utdelning av de Matblogspris-kategorier som juryn utser, nej, det är också matbloggarträff hela eftermiddagen. Jag tycker det var alldeles för längesedan jag var på matbloggarträff, och ser verkligen fram emot att träffa Västsvenska- eller i varje fal Göteborgs-baserade matbloggare. Det verkar faktiskt dyka upp matbloggare från stora delar av landet. Jag räknar med att kunna Facebook- och Twitter-uppdatera på plats, när Matbloggspriserna delas ut.

Kanske ses vi där?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...