måndag 15 november 2010

Jodå, jag kör i år igen:
SMASKENS adventskalender 2010

Bilden är lånad

Jag är förmodligen inte riktigt klok, men - det bjuder jag på. Mitt uppe i mitt eget lilla livsinferno av bristande inspiration och (självpåtagna) tidskrävande engagemang sitter jag och gör mentala noteringar kring vad jag vill baka, rulla och röra för godsaker i advent.
Det blir i vanlig ordning en kalender med fokus på både mat och bakverk. Kanske en överdos av sötsaker för några av er, men, ni får helt enkelt ha överseende med mig, och förlita er på att jag kommer att förse er även med recept på riktig mat.

Jag älskar advent. I år firar vi själva julen i Göteborg, vilket innebär att jag själv inte behöver planera, eller stå över grytorna, dagarna innan jul. Hur mycket jag än tycker om att laga mat och baka, så känns hela upplägget att åka iväg hemifrån just i år som nästintill en befrielse.
Jag kan i lugn och ro fokusera på att skapa och njuta för stunden, utan framförhållning och strategier.

Nedräkningen kan börja: det är 15 dagar kvar till den förste december, 38 dagar kvar till julafton. Jag kavlar upp ärmarna redan nu...

8 kommentarer:

 1. Hurra ! Då får man lite inspiration alltså :-) Kan behövas just nu.

  SvaraRadera
 2. Tjolahopp! Nä, du är förmodligen inte riktigt klok, men varför ska man vara det? Ser fram emot kalendern.

  SvaraRadera
 3. Kul! Den ska jag absolut följa!

  SvaraRadera
 4. Oh no - kommer du att köra någon form av bantningstema i januari isf? ;) Jag har för mig att det blev väldigt mycket kakbak för mig förra året...

  SvaraRadera
 5. Mitt i min lycka över beskedet kom jag på att det ju var alldeles nyss du avslutade den förra kallendern. Tiden går ju läskigt snabbt..Nu ska jag återgå till min lycka över beskedet!

  SvaraRadera
 6. Ja, här kavlas det också, sanna mina ord. Ser fram emot din kalender. Det ska bli kul med jul. Kram!

  SvaraRadera
 7. Jag håller med till fullo! :) Vi får snacka mer nästa gång istället.

  Tack så mycket, jag tycker själv med att det är galet kul. Känner mig rätt stolt faktiskt. Håhå!

  SvaraRadera
 8. Heja heja! Kan inget annat än komma med små glada tillrop och hoppas du har kul under tiden också :-) Jul i Göteborg är inte fy skam heller ;-) (skulle det vara grönt och regna bort kan man alltid ta en sväng till Liseberg för en intensiv juldos ;-) )

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...