onsdag 10 november 2010

Det är då som den stora
bloggtorkan rullar in...


Bilden är lånad.

Det händer inte mycket just nu. Sammantaget beror det på flera saker; årstiden, nederbörden, logistiken, lusten, orken, den bristfälliga planeringen...låt mig helt enkelt konstatera att jag har hamnat i en av de där perioderna igen.

Det finns kanske en cyklicitet i det hela? Bloggandet går upp och ned. Jag har via SMASKENS Facebooksida fått några fina tips, för att bryta torrperioden. Få se om jag inte sparkar igång mig innan helgen? Ett tappert försök ska jag nog få till, hoppas jag.

På återseende, inom kort.

6 kommentarer:

 1. Been there, done that :) Kom snart tillbaka!

  SvaraRadera
 2. Men det är ju det som är det fina med en matblogg - vi läsare kan ju botanisera i gamla recept och få inspiration ändå!

  SvaraRadera
 3. Fast efter lördag, då jäklar kommer vi att vara inspirerade.

  SvaraRadera
 4. Känner igen mig. Inte mycket bloggande just nu, men det vänder nog snart ;-)

  SvaraRadera
 5. Hei pa deg,
  sann er det for alle. Mye bedre a vente til man har noe ordentlig a melde enn a "tvinge" seg til a skrive. Det kommer nok tilbake, skal du se! Bloggen er jo en hobby for de fleste av oss og ingen tvang! ;-)

  ha en fin mandag!
  klem mette

  SvaraRadera
 6. Tack allihopa, skönt att ni är så förstående!

  Anna - inspirationen kommer faktiskt krypande...det var en trevlig igår!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...