tisdag 30 november 2010

I morgon börjar det


Bilden är lånad.

Jag stökar för fullt i vårt kök. Bakar som besatt. Det vill säga, så mycket sötsaker som jag bakar i adventstid, bakar jag knappt under hela det resterande året.

Jag tillåter mig själv att löpa en smula amok. Detta förklarar den tillfälliga bloggbakgrunden. Ni får helt enkelt stå ut med den, fram till och med jul. Jag behöver stämningen; den tilltalar mig, och jag hoppas att den inte ska avskräcka någon av er från att komma hit och läsa om vad jag bakar, lagar och tänker.

Under de två tidigare årens adventskalendrar har jag bara vid ett enda till fälle råkat ut för den känsla av panik som infinner sig när något går helt fel, och tiden är knapp. Jag hoppas innerligt att jag ska slippa uppleva det i år.

Man kan verkligen fråga sig om det är värt besväret. På sätt och vis är det ett fullständigt vettlöst projekt, men, om jag har klarat av det två tidigare år, så ska jag nog klara det i år också.

Hemligheten är givetvis att ligga steget före. Att inte stå sena kvällar och kämpa mot klockan för att få ut dagens inlägg innan midnatt. Det är så jag har försökt att tänka. Vis av tidigare erfarenheter vet jag att det annars lätt blir förfärligt betungande.

Jag drar ett djupt andetag. Nu börjar det. Önska mig lycka till.

Jag ger er - SMASKENS adventskalender 2010.
Hoppas det ska smaka.

6 kommentarer:

 1. Lycka till & jag ser framemot dina inlägg!

  SvaraRadera
 2. Det skall bli fantastiskt roligt :)

  SvaraRadera
 3. Var ju jättefin bakgrund... behåll den hela året ;)

  Och lycka till!

  SvaraRadera
 4. Tack för att du fixar och lycka till!

  SvaraRadera
 5. Tack allesamman! Det värmer och sporrar...men bakgrunden, den ryker senast nyårsdagen 2011 ;-) !

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...