tisdag 5 mars 2013

Häagen-Dazs Salted Caramel - potentiell ny storfavorit

Nu är den här - och den är fantastisk. Det säger jag inte bara för att jag är med i Häagen-Dazs glassakademi. Salted Caramel, eller salt smörkola som det kanske kan kallas på svenska, är något av det absolut godaste jag vet.

Denna smak kvalar definitivt in som potentiell ny storfavorit här hemma. Jag gjorde ju själv en salt karamellglass bara för några veckor sedan, faktiskt bara helgen innan jag själv fick vetskap om denna kommande smak. Salt glass ligger i tiden?

2 kommentarer:

  1. Har ätit salt glass hos underbara Stikki Nikki på Götgatan. Gillar choklad med havssalt också. Handlar det om att både choklad och smörkola är smaker som förhöjs av en lätt sälta?

    SvaraRadera
  2. Oj då! Denna åt jag redan i våras men då inte i Sverige utan i Bryssel! Märkligt att de är så sena med lansering i Sverige...
    Jag hoppas dock att de snart bestämmer sig för att öppna restauranger (eller vad man nu ska kalla det) i Sverige också!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...