onsdag 6 mars 2013

På äventyr med Scan, och en lektion i att stycka gris

I dag ska jag tillsammans med en skara matblogarvänner på stycka rapsgris nere på Scans anläggning i Linköping. Vi ser allesamman mycket fram emot detta och jag hoppas kunna delge er av min upplevelse. Der återstår att se i vilken mån jag nu kan dokumentera den i bild, men jag kan i varje fall återge den i ord.

Ni känner till min kärlek till grisskött, och jag är väldigt glad över att få möjlighet att ta del av den kunskap som krävs för att stycka. Med min bakgrund har jag aldrig tidigare upplevt något liknande. Det är helt enkelt på tiden att jag får göra något sådant här, och det är särskilt roligt att få göra det i trevligt sällskap.

Jag kommer göra mitt bästa för att uppdatera på Facebookgruppen Smaskens.nu och mitt twitterkonto @SMASKENS, men jag vågar inte lova för mycket, me tanke på den miljö jag kommer befinna mig i och hur upptagen jag kommer vara.

På återseende inom kort!

1 kommentar:

  1. Det där låter spännande! Väntar på detaljerat blogginlägg snart ;-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...