söndag 29 juli 2012

Livsfarlig lättja

Ingen vet bättre än jag hur viktig det är med kontinuitet, rutiner och att hålla ångan uppe. Om eller när jag tar en bloggpaus, av vilket skäl det än månde vara, så har jag oftast väldigt svårt att komma igång på nytt.

Preis så är det just nu. Tiden bara rinner iväg; så som det ska vara, när man har semestern. Några dagar borta från stan, en hög med trevlig sommarläsning, lata kvällar - och vips, så har det gått väldigt många dagar sedan jag senast uppdaterade Smaskens.

Jag vad om motivation på Smaskens Facebookgrupp, och det fick jag; tackar mjukast för det. Nu ska jag se til att få iväg de fina recept och förhoppningsvis aptitretande bilder som ligger och väntar på att publiceras.

När vi var i Göteborg passade vi på att besöka Bagaren och Kockens fysiska butik. I en ganska liten lokal trängs ett överflöd av köksredskap och kökstillbehör. Vi hade efter ett flertal lyckosamma försäljningar på Blocket beslutat oss för att investera i några länge eftertraktade köksredskap, och kom ut ur butiken med såväl en blender, en glasskål och ett linguine-tillbehör till vår pastamaskin. Dessa vill jag så klart också skrva om, i sinom tid.

Jag ska bara gå med barnen och bada, fundera ut vad vi ska ha till middag, läsa lite mer i min bok...

2 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka :-) och du - din bloggpaus är mer än välförtjänt!

    Det är vi läsare som ödmjukt ska tacka för all den tid du lägger ner och som kommer oss till gagn :-)

    Ha en fortsatt trevlig sommar!

    SvaraRadera
  2. Veronica: Tusen tack för din fina komplimang, som jag av obegriplig anledning först nu svarar på. Den värmde och fick mig att känna lite mindre stress över min "frånvaro". HOppas att du haft och har en fin sommar!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...