måndag 9 juli 2012

The Cube med Johan Jureskog i bilder

Råbiff på gammal korumpa, med löjrom och nötfettsstekta briochekrutonger.

Percebes. Betydligt godare än det ser ut. Smakade som en blandning av havskräftor och ostron.

Ragu på spädgris med kantareller och tuppkan.

Det är ett par veckor sedan jag tack vare Electrolux hade förmånen att få tillbringa ett par timmar på Kungliga Operans tak i The Cube Stockholm. Jag blev faktiskt riktigt överväldigad av både utsikten och själva byggnaden. INtrycken var starkare än jag hade kunnat ana. Riktigt coolt, kort sagt.

Trevlige Johan Jureskog serverade fantastiska smakprov på de rätter han bjöd på. Jag hade gott sällskap av mina Årets Kock-bloggarkollegor Karoline och Lisa samt min gäst och bloggvän Pia, Karolines gäst Emma och Lisas gäst Anette.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...