måndag 13 februari 2012

Smaskens på Facebook - varför då?

Ni är i skrivande stund lite fler än 550 personer som gillar Smaskens.nu på Facebook. Varför ska man gilla Smaskens på Facebok, undrar kanske någon? Det främsta skälet jag kan ange är att jag lägger ut länkar till mina inlägg. Nu finns det emellertid många andra sätt att få meddelande om att ett nytt inlägg publicerats här på bloggen.

Vad mer? Jo, det som skiljer Smaskens på Facebook från Smaskens-bloggen är att jag understundom publicerar annat. Sådant som jag kan känna är för litet eller för smalt för att få bli ett blogginlägg. Det kan till exempel vara bilder, tips, eller länkar till äldre inlägg, när jag själv lagar en sådan rätt till middag.

Jag får också allt som oftast feedback från läsare, och kan även glädjas åt att se att ni inte sällan länkar mina länkar vidare till era vänner. Det är alltid lika roligt och smickrande.

Jag tror att detta mitt sätt att använda Facebook som ett komplement till bloggen snarast kommer att öka. Det är just därför jag vill tipsa er om att gruppen i fråga finns.

2 kommentarer:

  1. Spännande!

    Själv har jag bara så himla dålig simultankapacitet. Jag blir, skam till sägandes, lite förvirrad av alla bloggar, twittrar, facebooksidor, webforum, mailkonton, SMS mm mm. Tänk om man kunde "koppla ihop" allt till ETT gränssnitt på något sätt...

    SvaraRadera
  2. Fröken Dill: Jag tycker bara det är så kul och så givande! kan inte låta bli. På gott och ont ;-).

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...