torsdag 24 februari 2011

Men, så klantigt, Systembolaget

Det kom för en stund sedan, via Tre tjejer i köket, till min kännedom att det finns en klar miss med Systembolagets nya hemsida. En ganska så ordentlig miss, till och med. Alla direktlänkar till Systembolaget har nu slutat fungera (av kanske förklarliga skäl; upplys mig i så fall gärna).
Jag kan meddela er att jag inte kommer sitta och länka om de produkter jag skrivit om, hur gärna jag än skulle vilja vara tillmötesgående mot er läsare. Den tiden kan jag helt enkelt inte avsätta.

Jag vill ändå informera om hur det ligger till, och jag är glad att jag så gott som alltid skrivit ut artikelnummer när jag refererat till produkter.

Det finns givetvis många positiva saker med Systembolagets nya sida. såsom att de äntligen visar utseendet på sina produkter; något jag länge har saknat. Vi får glädjas åt det.

5 kommentarer:

 1. Jag gick igenom vår databas igår och konstaterade att vi har ett hundratal inlägg med länkar till produktsidor. Så himla trist att de inte funkar längre! :-(

  SvaraRadera
 2. Såg just detta på Twitter:
  http://dricks.taffel.se/taffel/2011/03/01/lankarna-funkar/

  :-)

  SvaraRadera
 3. vilken trevlig blogg! Superball design! ska nof kika in här i fortsättningen också! KUlkul blir glad när jag hittar bloggar jag tycker om.

  Ha en toppen dag ;)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Detta problem har Systembolaget åtgärdat nu. / mvh Åsa

  SvaraRadera
 5. Maria: Så bra!

  Louise: Tack snälla! Kul att du trivs här!

  Åsa: Det är nog många glada övr!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...