fredag 4 februari 2011

Smaskens rekommenderar: Tresovlat

"En blog om charkuterier, livsmedelsindustrin, matlagning, bakning, ekonomi och allmänna betraktelser. Väldigt mycket alltså, extra pålägg - Tresovlat helt enkelt."

Till min oerhört stora glädje har Tresovlaren efter många tankar och funderingar beslutat sig för att börja blogga. Detta är en korv-, chark- och matblogg som kommer drivas av ett proffs, av någon som inte bara är en korvälskare i största allmänhet (som så många av oss är), utan faktiskt dagligdags arbetar med att kommersiellt framställa charkprodukter till försäljning.

Utan att sätta alltför stor press på denna sympatiska och duktiga person, så dristar jag mig till att skriva att jag har stora förhoppningar kring vad för ämnen som kan komma att avhandlas på bloggen framöver.

7 kommentarer:

 1. Ett strålande tips! Korvmakeri är ju det nya svarta dessutom :)

  Tack för tipset! Vi börjar snart :)

  SvaraRadera
 2. Men länken leder bara tillbaka hit!

  SvaraRadera
 3. Receptomaten: Ja, det är så rätt det kan bli; så bra att h@n gjorde slag i saken!

  Görel: Tack för detta påpekande! Fredagstrött och ivrig som jag var kodade jag länken fel. Åtgärdat!

  SvaraRadera
 4. Jag blir så lycklig över att ha hittat din blogg! Så fin och så mycket kul att prova. Jag som lagar mat jämt behöver lite nya tips. Ser att du gillar mutti tomat och jag gillar dom bäst också.
  ha en bra lördag!

  SvaraRadera
 5. Hej Annika!
  Ikväll gjorde jag din supergoda fredagspizza, men jag blir inte klok på det här, det är inte första gången. När pizzorna är klar så sitter de stenhårt fast i bakplåtspapperet, omöjligt att få bort. Det är inte så gott med pizza med papper på, så, hur gör man? Oljar plåten istället?

  SvaraRadera
 6. Eva: Tack för din fina komplimang! Ock förlåt för att jag inte svarat tidigare. Mutti är bara bäst, så enkelt är det :)!

  Therese: Oj, vad förvånad jag blir! Har faktiskt aldrig råkat ut för detta själv. Kan det möjligtvis bero på vilken typ av bakplåtspapper man använder...? Pröva annars att smörja bakplåtspappret med olja; att grädda rakt på plåt tycker jag alltid blir så stökigt. Ska fundera vidare på vad detta kan bero på.

  Mårtenssons kök: Ja, Tvesovlat bådar gott!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...