onsdag 20 februari 2013

Häagen-Dazs kommer med en ny smak i vår

Som ni kanske minns är jag medlem i Häagen-Dazs Glassakademi, ett uppdrag som jag såsom vän av kvalitetsglass (en alldeles för ovanligt förekommande företeelse) tar på stort allvar. Häagen-Dazs kommer i vår med en ny smak, och jag kan säga som så att det blir något i särklass. Helt klart en glass i min smak.
Med anledning av detta pågår i detta nu tävlingen Glazsbomben. Nedräkningen pågår fram till lanseringen, och det går att gissa smaken och vinna glass.
Om man bortser från att jag av oklar anledning blinkar lite väl frenetiskt, så kan ni i detta klipp se och höra mig. Håll tillgodo.

Fler klipp kommer framöver på tävlingssidan på Facebook - om ni nu skulle vilja se och höra mer av undertecknads ljuva stämma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...