tisdag 5 februari 2013

Röstar ni?

Som ni kanske minns kan svenska folket nu vara med och rösta om ett nytt boxvin. Innehållet i The Black Box avgörs till 75% av folkets röster, och resterande 25% hänger på matbloggarjuryns preferenser. Jag fick hem mina smakprover i dag, och ska i helgen provsmaka de tre viner som tävlar om att fylla The Black Box. Vi i juryn har fördelen att få smaka på vinerna. Vi vet emellertid som ni förstår inte vilken av kandidaterna som återfinns i respektive flaska.

Frågan är hur bra jag kommer kunna gissa vilket prov som representerar vilket vin? Och, inte minst - vilket prov kommer jag föredra? Jag tar givetvis min man till hjälp. Recension av proverna kommer under helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...