lördag 22 oktober 2011

Länka hit, och tävla om en grym kokbok


Ni läser rätt. Jag utlyser härmed den andra tävlingen i SMASKENS historia. Jag är annars inte alls förtjust i bloggtävlingar. Givetvis har jag inte några som helst synpunkter på vad andra gör, men för egen del lägger jag hellre tid och energi på att laga och skriva om mat, än att administrera tävlingar.

Varför vill jag då lotta ut en kokbok? Jo, därför att jag ödmjukt ber om er bloggkärlek. Jag vill sprida nyheten att SMASKENS är igång igen, och att jag återvänt hit. Av erfarenhet vet jag att det absolut bästa sättet att sprida en sådan nyhet, är genom att få andra bloggare att länka hit. Det är i all enkelhet det hela tävlingen går ut på.

Skriv ett par rader om att jag är tillbaka, länka hit, och skriv sedan en kommentar här nedan där du klistrar in länken till ditt eget blogginlägg. Jag lottar ut boken ni ser ovan, bland de som vill göra mig denna stora tjänst.

Jag köpte ett exemplar av French Brasserie Cookbook helt på känsla, och det visade sig vara en alldeles fantastiskt trevlig bok. Den innehåller klassiska franska köksknep och recept, och kommer garanterat inspirera till goda måltider.

Vinnaren får ett alldeles eget, nytt och fräscht exemplar av boken. Får man önska sig lite bloggkärlek av er?

12 kommentarer:

 1. Jag har ingen egen blogg men jag länkar gärna från facebook eftersom jag är så glad att du är tillbaks.
  Välkommen hem Annika!
  ///Lena

  SvaraRadera
 2. Vet inte om det kan dra så mycket men nån ny kanske kan upptäcka att du äntligen är tillbaka. Strunta i boken - my pleasure!

  http://silverkocken.blogspot.com/2011/10/viltpytt-och-ett-tips.html

  SvaraRadera
 3. Jag har ingen blogg och är inte med i facebook, men jag rekommenderar alltid din blogg till alla jag känner.
  / Siv

  SvaraRadera
 4. Du har min bloggkärlek och jag länkar gärna utan att vinna någon bok Annika!

  SvaraRadera
 5. Hej Annika!

  Jag missade den stora dagen. Renoverar kök...
  Hälsar dig varmt välkommen hem och jag kommer att följa dig. Var så säker.
  Ha en underbar höst
  Annika

  SvaraRadera
 6. DU ANNIKA,
  JAG REKOMMENDERAR DIG, ALLTID, SEN NÄR JAG LYCKADES MED DIN PATÉ. FÖR GAMMAL KÄNNER JAG MIG FÖR SÅVÄL LÄNKAR,SOM FACEBOOK OSV. JAG ÄR GLAD, ATT JAG FANN DIG NU, DÅ JAG UPPTÄCKTE DIG KANSKE I SENASTE LAGET INNAN. GILLAR DITT UTTRYCKSSÄTT TILL TUSEN.

  SvaraRadera
 7. Jag har bloggat här:
  http://www.ragazze.se/2011/10/24/lankkarlek-smaskens-har-flyttat-hem/

  SvaraRadera
 8. Självklart! LänkkÄrlek coming up!

  SvaraRadera
 9. Välkommen tillbaka!
  Har inte heller ngn blogg men länkar gärna hit från FB (gör det emellanåt när jag lagar dina recept också - god mat ÄR värd att spridas)

  SvaraRadera
 10. Jag länkar så gärna utan att vinna något. Det är så härligt att du är tillbaka :).

  SvaraRadera
 11. Stort tack allesammans! Det var kanske lite orättvist att bara inkludera länkningar. Jag ska ta mig en funderare på hur jag kan lösa utlottningen utan att vara orättvis.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...