lördag 26 januari 2013

The Black Box

Vad är The Black Box? Jo, för första gången ska svenska folket få vara med och rösta in ett vin i en bag-in-box till Systembolagets beställningssortiment. Vinet ska lanseras den 1 april. Vinimportören Prime Wine Group står bakom projektet med namnet The Black Box.

Svenska folkets röster väger 75% och de återstående 25% består av en expertjury av matbloggare. Det är, som ni förstår, här jag och sju andra matbloggarekommer in. De övriga bloggarna är

Veckans Middag
Mat med vänner
Mat och odla
Chili con Karin
Lyxlagat
Remsans bistro
Salt & Peppar

Vi matbloggare ska alltså tilsammans med det så kallade svenska folket rösta om vilket vin som ska fylla The Black Box under april. Blir det The Social, The Foodie eller The Cozy? Jag ska ta del av vinerna - givetvis utan att veta vilket vin jag smakar på - och därefter göra min bedömning. Röstningen pågår fram till 14 februari.

Jag minns inte riktigt när jag själv senast köpte en bag-in-box (men jag tror det kan ha varit i samband med en bokcirkel träff i december 2011). Detta känns som ett kul upptåg - och uppdrag - nu får vi se hur vinerna faller mig och de andra i bloggjuryn i smaken.

2 kommentarer:

  1. Hej Annika
    javisst verkar det vara ett kul uppdrag! Ville bara lite försynt påpeka att du lagt in min bloggadress på Chili con Karin ;-)

    Hälsningar Martina

    SvaraRadera
  2. Martina: Fasiken, det gick för fort! Ändrar genast :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...