torsdag 17 januari 2013

Matbloggarresa till Helsingfors

Bilden är lånad.

I morgon eftermiddag bär det av mot Helsingfors för mig och sex andra bloggare. Det är fantastiska Kicki Norman som i samarbete med Tallnik och OBH Nordica anordnat det hela. Utöver att vara chefredaktör för tidningen Daisy Beauty driver Kicki matbloggen Moster Ullas.

Vi ska äta den sjurätters signaturmeny som Tallink Silja tar fram en gång per säsongVäl framme i Helsingfors ska vå gå på guidad matrundvandring. Vi kommer dessutom få nyhetsinformation från OBH Nordica, samt inte minst lära känna varandra. Under resans gång kommer vi konferera om bloggetik, marknadsföringslagstiftningen och - givetvis - om mat.

Utöver Kicki har jag endast tidigare träffat Momas Kitchen. De övriga bloggarna, Den vassaste kniven, Gulfager, Matdelikat är hittills okända för mig.

Jag ser fram emot en spännande resa, och ska rapportera så gott det går; om inte under, så efter helgen.

2 kommentarer:

  1. Åhh, ha det toppenbra och hälsa Kicki så mycket. Jag har aldrig varit i Helsingfors men jag har hört mycket positivt om staden.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...