onsdag 14 april 2010

Jag fick svar från kokbok24.se

Senare under gårdagen fick jag detta mail till svar på det irriterade mail jag skickat:

"Hej Annika.

Jag ber om ursäkt för detta.

Det ska ha gått ut ett epost till samtliga men jag tar genast bort det!

Mvh Rickard"

Exakt bvad han syftar på vet jag inte. I mitt mail skrev jag ungefär samma saker som i detta blogginlägg. Under gårdagen stängdes bloggen i fråga ned och den är i skrivande stund fortfarande inte uppe. Orsaken till detta känner jag inte till. Kanske har bloggägaren insett att saker och ting inte riktigt fungerar så som han trodde?

6 kommentarer:

 1. Eller så har han fullt upp med att rätta till problem och missförstånd som andra har skapat?

  SvaraRadera
 2. Jag har då inte fått någon e-post från Kokbok24 om denna automatiserade innehållsstöld.

  SvaraRadera
 3. Eftertankens kranka blekhet eller hur var det ?

  SvaraRadera
 4. Ja det verkar inte klokt...den här historien. Märkligt att en person tror sig kunna sko sig på andra. Verkligen bra att du markerar och uppmärksammar oss andra.

  SvaraRadera
 5. Anonym: Vad menar du med det?

  Karin: Trodde inte att det skickats ut sådana, det verkade mest vara en ursäkt.

  Filippa: Eller något i den stilen?

  Loula: Jag blev så fly förbannad att jag bara var tvungen!

  SvaraRadera
 6. Jag hann inte kolla på sidan innan den togs bort, men det är verkligen inte ok att göra så. Jag hittade en av mina bilder en gång hos en annan bloggare av en ren slump och oj vad arg jag blev! Dock visade det sig att hon bara googlat och tagit en bild inte medvetet försökt stjäla den alltså men jag förstår att du blev arg.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...