lördag 17 april 2010

Blogglusten är låg just nu

Just nu kan jag inte riktigt fokusera på bloggandet. Dels har vi en liten magsjuk flicka här hemma, dels tyder alla tecken på att vår efterlängtade London-weekend inte blir av, på grund av vulkanaskan och allt elände den för med sig.

Min besvikelse är så monumental att jag inte ens tänker försöka ge mig på att uttrycka den i ord.

14 kommentarer:

 1. Tråkigt att höra. Vi skyller allt på island tycker jag =) Själv har jag kanske gjort mitt längsta inlägg någonsin!

  SvaraRadera
 2. Trist! Och experter spår att flygbolagen kommer att gå i konkurs om cirka två–tre veckor om flygstoppet fortsätter. Själv har jag flygbiljett till Spanien om en månad och mentalt förbereder jag mig nu på att resan kan bli inställd. Tycker verkligen synd om dem som sitter fast någonstans ute i världen och vill hem.

  SvaraRadera
 3. Åååååh! Stackars lilla M. Och stackars er som har längtat så efter resan. Stor kram.

  SvaraRadera
 4. Fruktansvärt tråkigt! Om de är någon som förtjänat en resa så är det ni! Helt galet med vulkanaska.
  Skickar massor medkänsla och förhoppning om att sikten i vulkandimman lättar å det snaraste!
  Hälsningar från fröken Dill

  SvaraRadera
 5. Det är väl ingen tröst i eländet, men själv är jag drabbad på det sätt att jag är ofrivillig gräsänka på obestämd framtid. J sitter fast i London (av alla ställen) efter jobb i Skottland och längtar hem. Själv sitter jag härhemma och bokar av allt som jag har inplanerat i början av veckan, för det är bara att glömma att han hinner komma hem och kan avlasta med hämtningar och lämningar. Håller dock tummarna för er! Lo

  SvaraRadera
 6. Håller också alla tummar & tår för att ni skall komma iväg. Har en kollega som är fast i Dubai. Det positiva för oss har varit att den blivande bruden inte kunde flyga hem till England idag. Så hon kunde vara lugn / avslappnad på möhippan. Hoppas att det löser sig snart & att ni kommer iväg :) kram!!!

  SvaraRadera
 7. Äh du kommer komma tillbaka! Livet går upp och ner....

  SvaraRadera
 8. Vi är kvar när du kommer tillbaka! /(en annan) Annika

  SvaraRadera
 9. Annika, det är långt till helgen :-) Allt kan hända, bollen är rund och matchen inte slut.

  Ett tips för lilla stackaren är Bifolac, receptfri magtablett på Apoteket. Funkar jämt och fixar till oroliga småmagar. I alla fall dom över 8 år ?

  Sköt om dig !

  SvaraRadera
 10. Vad trist! Hoppas att inspirationen är tillbaka snart. Man mår alltid bättre av god mat... Kram!

  SvaraRadera
 11. Jag ska åka till London på onsdag och håller hoppet uppe. Hoppas att magsjukan snart bedarrar.
  Skickar lite energi och hopp till dig <3

  SvaraRadera
 12. Hoppas att du kommer/kommit iväg! Det är väl ändå öppet till stora delar nu?

  SvaraRadera
 13. usch, trist. Själv sitter jag kanske fast i Sverige och kommer inte hem till USA som jag trott... på ett tag. Tur att familjen tycker att det är trevligt iaf :) (bara en där borta som saknar mig - och jag honom...)

  Hoppas att barnet blir friskt och att resan blir av!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...