söndag 31 augusti 2008

Frukost


Jag måste bara nämna Saltås müsli! Hittills har jag smakat på fruktmüslin och dinkelmüslin, den senare vid frukosten i morse. En oslagbar kombination tillsammans med naturell yoghurt. Rekommenderas!


Det är en liten vardagslyx jag unnar mig; numera avstår jag nämligen från en massa onödiga onyttigheter. Då känns det lite kul att satsa på något som är ekologiskt, smakrikt och som förhöjer frukosten, dagens första och - enligt somliga - viktigaste måltid.

För att inte tala om hur snygga paketen är. Tänk, det är inte längesedan man var hänvisad till hälokostbutiker för att köpa Saltås produkter. Numera hittar man i stort sett hela deras sortiment här hos vår lokala ICA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...