måndag 25 augusti 2008

Introduktion

Jag har velat matblogga ganska länge. Inget har egentligen hindrat mig från att göra slag i saken - förutom en massa praktiska detaljer såsom tid, ork och motivationen att fota det vi lagar här hemma. Men - nu skall det bli av!

Jag tänker börja med att laga och publicera våra absoluta favoriter. Det är åtminstone så jag föreställer mig att jag skall kunna bli varm i kläderna. Många av rätterna är ganska vanligt förekommande i de flesta hem. Andra kanske är lite mer ovanliga. Några är plankade rakt av från kokböcker, andra är anpassade efter vår familjs smaklökar. Annat är helt hemsnickrat, även fast liknande rätter givetvis kan hittas på andra ställen.

Jag kommer dessutom uppmärksamma produkter, lyfta mina favoritråvaror, komma med tips när jag stöter på något bra och varna för sådant jag ogillar.
Självklarheter, med andra ord. Bloggens motto är ju:

Ett bra recept är till för att spridas!

Det skall i vilket fall bli otroligt kul att se om detta kan funka i verkligheten; om jag kan göra allvar av min önskan. Håll tillgodo!

3 kommentarer:

  1. Kul, ser fram emot att få tjuvkika in i ert kök :)

    SvaraRadera
  2. Lotta: jag har många recept som jag gillar och återkommer till. Mycket är årstids/högtidsrelaterat. Det skall bli jättekul att få respons (för det hoppas jag så klart få!)...

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...