tisdag 1 juli 2014

Vinnaren i "Robertson loves lax"

Som ni vid det här laget förmodligen inte undgått att läsa er till, så samarbetar jag under 2014 med vinhuset Robertson, i kampanjen Robertson loves Sweden. Varje månad presenterar jag en råvara, som jag tolkar på mitt sätt. Samtidigt pågår en tävling på Instagram, där vem som helst kan posta en bild och delta i månadens tävling.

På bilden här ovan ser ni vinnaren i Robertson loves lax, nämligen matbloggarkollegan Karin Walker, som ni finner i form av @chiliconkarin på Instagram.

Karin lagade och instagrammade fylld bakpotatis med prästost och gräslök, lågtempad lax, gurksallad med körvel, citron och honung och en kall sås med grovkornig senap och körvel. Det låter verkligen otroligt gott.

Stort grattis till dig, Karin, njut av din vinst!

2 kommentarer:

  1. Tack snälla du det ska jag göra, hela jag är jätteglad!

    SvaraRadera
  2. Karin W: Jättekul att du vann!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...