lördag 19 juli 2014

I morgon bär det av österut

I morgon sätter jag och min familj oss på flyget österut. Vi reser med Thai Airways till Bangkok, där vi ska tillbringa åtta dagar, innan vi far vidare till Purimas för sex dagars vistelse på resort med sol och bad.

Anledningen till att vi reser är att en av våra bästa vänner, P, fyller jämnt, och att han firar sin födelsedag i Bankok. Som om inte resan i sig vore nog, kommer jag tack vare vännen K ( som råkar vara gift med P) ska få delta i två matlagningskurser i Bangkok. Detta ser jag, som ni säkert förstpår, oerhört mycket fram emot.

Det är min förhoppning att jag ska kunna blogga på plats; i annat fall får jag dela med mig av mina upplevelser när vi landat i Sverige igen i början av augusti.

På återseende!

2 kommentarer:

  1. Dina artiklar för senare publikation dyker redan nu upp i RSS-feeden (som "Robertson loves kräftor"). Bara så att du vet. Trevlig resa! /aj

    SvaraRadera
  2. Vilken rolig resa ser framemot att läsa om den senare:)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...