onsdag 2 juli 2014

Robertson loves färskpotatis

Sommar och sol? Nja, ingen större värme där jag befinner mig. Himlen är grådaskig och det hänger regn i luften. Då får man trösta sig med god sommarmat.

Juli månads råvara i Robertson loves Sweden är färskpotatis. Har du ett riktigt bra recept? Passa då på att tävla, så har du chansen att vinna en KitchenAid.

För att delta i juli månads tävling tar du helt enkelt en Instagrambild på en maträtt med färskpotatis. Sedan taggar du den med #robertsonloves och #färskpotatis. Varje månad drar Robertson en ny vinnare. Regler hittar du här på hemsidan.


2 kommentarer:

  1. Oj, recept med färskpotatis, det måste finnas en massa! Just så här i början av säsongen vill jag helst njuta av primören, nättkokt, som den är med smör och salt, t ex till matjessillen. Jag har egentligen inte plats, men odlar ändå några hinkar med färskpotatis varje år. Vi premiärtestade på midsommarafton, men då var de väl små, så nu till semestern bör de ha växt till sig. Årets sort heter "Pink fir apple" ska vara extra god. Hoppas det trista vädret ger sig, just nu ser det faktiskt riktigt fint ut, kors i taket.

    SvaraRadera
  2. Fröken Dill: Idag kom ju plötsligt solen? Och åskmolnen drog över oss, utan att stanna. Lycka till med potatisodlandet - du är ju så duktig på allt annat du odlar, så det blir säkert alldeles utmärkt!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...